News

Besplatni uvodni sat salse u paru

Dođi na besplatni uvodni sat!

Kada? u četvrtak 26.10.2017 u 21h
Gdje? The Tango Place, Florijana Andrašeca 18, Zagreb

Prijavi se

Plesni studio Suavecita vas poziva na besplatni uvodni sat salse u paru u četvrtak 26.10.2017 u 21h u prekrasnu dvoranu studija The Tango Place (Florijana Andrašeca 18, Zagreb).

Grupa salse počinje 2.11.2017 i održavat će se četvrtkom od 21-22:30 pod vodstvom Tajane i Gorana.

Dizajnirano za social, za žene i za muškarce

U ovu grupu su dobrodošli svi plesači koji su žele naučiti osnove salse New York Style On2 (ili ponoviti gradivo). Na našim satovima učimo korake i figure koje su 100% primjenjive na plesnjacima i koje ćete moći otplesati sa svakime.

Na našim satova posvećujemo učenje plesanja u jednakoj mjeri za oba spola – učenje pravilnog vođenja za muškarce i za učenje pravilnog praćenja za žene – a ne samo na učenje figura s objašnjavanjem tipa ‘onaj koji vodi treba napraviti to i to, a ona koja prati sama zna što teba napraviti’. Kod nas se ništa ne podrazumijeva – sve se kaže, objasni, pokaže i poduči 😉

Na našim satovima koristimo individualizirani pristup kako bi svakom pomogli u ‘sitnicama’ u kojima ‘zapinju’ a pri tome ne ometamo tijek sata i grupe.

Saznaj sve o grupi salse u paru


Naučite pričati taj predivan jezik plesa – vođenje i praćenje, salsa figure, muzikalnost, konekcija između partnera… i uživajte na plesnom podiju…

Saznaj više o grupi

Author Tajana Varunek

Voditeljica plesne škole Suavecita, dugogodišnji instruktor, koreograf i plesač

More posts by Tajana Varunek