Everything starts with a dream... But you need a Dream Team to make it happen!

Tajana Varunek i Goran Grgurić

Tajana i Goran su strastveni plesači Salse On2 New York stila koji im pomaže da izraze svoju kreativnost, muzikalnost, eleganciju i energičnost kroz ples. Oni dijele svoje veselje, entuzijazam i strast prema plesu svakodnevno na plesnom podiju, možete ih sresti na većini plesnih podija u gradu (a i pitati za ples uvijek), a s radošću će vam otkriti sve tajne plesa i u dvorani.

Svijet može biti ljepše mjesto ako otplešemo kroz njega, a Tajana i Goran će vam s radošću pomoći da vam plesni koraci budu lakši, da ohrabrite plesača u sebi te će izvući vaš talent i vašu osobnost na svjetlo dana – gdje i pripada.

Tajana

Voditeljica plesne škole, instruktor i plesač

Tajana Varunek jedna je od glavnih ambasadorica hrvatske salsa scene, dugogodišnja plesačica i instruktorica. U salsu se zaljubila još davne 2004. te je izgradila osebujan plesni stil kombinirajući senzualne salsa pokrete s bogatim iskustvom i plesnom tehnikom iz područja jazz i show dancea. Na plesnom podiju očarat će vas svojim širokim osmijehom, senzualnim pokretima, visokim štiklama i neiscrpnom energijom. Ona živi svaku plesnu sekundu i zarazit će vas svojom ljubavlju prema plesu, glazbi i pokretu.

Kao voditeljica i glavna instruktorica plesne škole Salsoteca od od 2007. do 2016. godine organizirala je i sudjelovala u nebrojenim salsa događanjima na hrvatskoj i međunarodnoj salsa sceni, te je svoje znanje i ljubav prema plesu prenijela na mnoge generacije salsa plesača.

Pročitaj sve o Tajani

Goran

Instruktor i plesač

Goran je jedan od najboljih i najomiljenih social plesača u Hrvatskoj, a svoj plesni talent brusi još od 2010. godine.  Počeo je plesati u Subosu, ali ubrzo pronalazi svoj dom u plesnoj školi Salsoteca gdje uči plesati od Tajane i Rickya. Njegov ples, prepun okreta i kreativnih figura u kombinaciji s preciznim i nježnim vođenjem, stvara prostor svakoj plesačici da se uz njega osjeća kao kraljica plesnog podija. Njegova muzikalnost najviše dolazi do izražaja kada ga “pogodi pjesma”, pogotovo ako je salsa romantica ili, još bolje, pjesma od Gilberta Santa Rose.

Goran osvaja svojom kreativnošću, talentom, zaraznim osmjehom i veseljem, pažnjom i otvorenošću, strašću prema salsi i neumornim plesanjem. Nijedna plesačica ne propušta da ju Goran izvrti na plesnom podiju i sve se uvijek vrate po barem još jedan ples 🙂

Brzina

90%

Plesanje na javnim mjestima

63%

Broj otpraćenih figura

99%

Hijacking

23%

Osmijeh nakon plesa (ili pogled)

100%

Broj spinova u figurama

93%

Osmijeh tijekom plesa

79%

Komplicirane figure

43%

Interpretacija glazbe

73%

Osmijeh djevojke nakon plesa

100%