Blog

Ples sa zvijezdama

Jedan od najvažnijih savjeta za dobru zabavu na salsa partija je PITAJTE ZA PLES! Često se događa, posebice djevojkama, da ne pitaju druge osobe za ples. I onda se događa da sjedite cijelu večer i gledate druge kako se zabavljaju…

Statistički gledano, uvijek je više djevojaka zainteresirano za ples, tako da se njima često događa da sjede cijelu većer ukoliko nikoga ne pitaju za ples. Djevojke, ohrabrite se i uklonite iz glave predrasudu da muškarac pita djevojku za ples. Ukoliko vas pita za ples, to je nadasve romantična i kavalirska gesta, no i bez nje možete se zabavljati.

Također, ne morate uvijek poznavati osobu da biste ju pitali za ples. Većina ljudi na salsa partijima je i došla iz istog razloga kao i vi – da zapleše. Stoga, slobodno pitajte za ples bilo koga. Ukoliko netko ne zna plesati, to će vam i reći…

Zaplešite slobodno i sa plesačima iz drugih plesnih škola. Možda takav plesač nema isti stil plesa kao vi, ali zar to nije izvrsna prilika da proširite svoje plesno znanje i obogatite svoj plesni izražaj?

Nemojte se bojati plesati sa ‘dobrim’ plesačima i instruktorima. I oni su samo plesači željni dobre zabave i plesa, željni da upoznaju nove ljude i također žele da se i njih pita za ples. Mi ćemo uvijek rado zaplesati sa bilo kojim plesačem.

Author Tajana Varunek

Voditeljica plesne škole Suavecita, dugogodišnji instruktor, koreograf i plesač

More posts by Tajana Varunek