Salsa Lady Styling

Probudite senzualnu

ljepoticu u sebi…

Izgradite samopouzdanje, naučite uživati u senzualnim pokretima i muzici, vježbajte svoje tijelo i pri tome se dobro zabavite...

Što je lady styling?

Lady Styling sat je sat salse napravljen samo za djevojke na kojem se uče koraci i pokreti salse bez partnera. Svaki pokret koji se uči i pleše zapravo pomaže plesačici da bude brža, okretnija i spretnija! 🙂

I ne, ne trebate biti napredna plesačica da biste išle na satove Lady Stylinga, već će vas satovi lady stylinga učiniti naprednijom plesačicom.

Ako ste počeli učiti plesati salsu u paru, većinom se koncentrirate samo na plesanje koraka i praćanje figura. Korak dalje u učenju je dodavanje pokreta ostalih dijelova tijela u plesu kako bi tehnika plesa bila poboljšana, sam ples izgledao ljepši i senzualniji te kako bi i djevojke mogle pridonijeti kvaliteti plesa i na taj način mogle izraziti sebe kroz muziku na koju plešu.

Lady Styling pokreti mogu biti inspirirani različitim vrstama plesa (flamenco, tango, trbušni ples,  jazz dance), no najveća pažnja posvećuje se elegantnim kubanskim i afro pokretima nogu, kukova, ramena i ruku.

Informacije o grupi

 • Termin: –
 • Lokacija: –
 • Voditeljica: Tajana Varunek
 • Plesni stil: Salsa On2 New York Style/Mambo
 • Level: Open
 • Početak: TBA
Prijavi se

Tajana Varunek
Voditeljica plesne škole

Na plesnom podiju očarat će vas svojim širokim osmijehom, senzualnim pokretima, visokim štiklama i neiscrpnom energijom. Ona živi svaku plesnu sekundu i zarazit će vas svojom ljubavlju prema plesu, glazbi i pokretu.

Upoznaj Tajanu

Probudite ženu u sebi, izgradite samopouzdanje, naučite uživati u senzualnim pokretima i muzici, vježbajte svoje tijelo i pri tome se dobro zabavite.

Cilj učenja Lady Stylinga

…je poboljšati tehniku kretanja i uloge praćenja te uljepšati vaš način plesanja. Ukrasite plesne figure lady stylingom i osvojte plesni podij! Izrazite svoju osobnost i ženstvenost kroz senzualne pokrete na muziku.

Satovi lady stylinga orijentirani su na učenje pravilnog držanja tijela i ruku, pravilnog korištenja koraka, vježbanje balansa, vježbanje izolacija tijela i tehnike spinova, ukrašavanja figura u plesu, ladies shines/footwork, elegantni pokreti ruku, dodavanje body movementashimmies i body rolls u ples…

Postani istinska žena

 • samopouzdana
 • opuštena
 • zavodljiva i ženstvena
 • prilagodljiva
 • lijepa i šarmantna
 • povjerljiva i sigurna u sebe

Učenjem lady stylinga raste vaše plesno samopouzdanje i raste vaša sloboda u interpretaciji glazbe.

Zašto pohađati satove lady stylinga?

Pravilno držanje tijela i ruku, pravilni koraci stopala i držanje balansa preduvjet su za pravilno praćenje figura u plesanju salse. Učenje i vježbanje tih stvari prvi su koraci prema cilju da postanete dobra plesačica. Ukrašavanje figura u plesanju u paru je vaš osobni doprinos plesu (pošto muški dio para bira koje se figure plešu) koji je često povezan s interpretacijom muzike. Poznavanje ladies shines/footwork dozvoljava vam da u dijelovima plesanja kada niste povezani u paru izrazite plesom svoj doživljaj muzike.

Da li su potrebne plesne cipele za ples, da li plesati u petama ili ne, kako odabrati plesne cipele i visinu pete,… sve savjete pročitajte na blogu ‘Štikle na ples ili ne?’